Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Het start en finish gebied  bevindt zich op en rond de golfbaan van de Zaanse Golf Club in Wijdewormer. De start en wisselzone bevinden zich op het parkeerterrein van de Zaanse Golf Club en de Hockeyvereniging. Om alle triatleten in goede banen te leiden, zijn er verkeersregelaars en vrijwilligers aanwezig. Luister naar hun aanwijzingen om een goed verloop van de dag te garanderen.

Locatie Inschrijfbureau

Gebouw tegenover het Restaurant “The Chipping Inn” van de Zaanse Golf Club
Zuiderweg 68A
1456 NH Wijdewormer

Parkeren

Er kan gratis worden geparkeerd op het parkeerterrein van Wielervereniging DTS en AZ AFAS Trainingscomplex. Vanaf de parkeerplaats is het 10 minuten lopen naar het evenementen terrein. Er staan borden en vrijwilligers om jullie vanaf de parkeerplaats de weg te wijzen.

Zuiderweg 72E
1456 NH Wijdewormer

parkerenlocatie

Bereikbaarheid

Routebeschrijving Vanuit Amsterdam:

Volg de A10 en ga verder op A8 richting Leeuwarden/Purmerend/Zaanstad. Kies de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Zaandam om de borden A7/E22 richting Purmerend/Leeuwarden te volgen. Neem vervolgens afrit 2-Zaandijk richting Zaandijk/Zaanse Schans. Sla linksaf naar Leeghwaterweg/s153/s155 en ga daarna linksaf naar Zuiderweg/s155. Rijd deze een stukje uit en je vindt het AZ AFAS Trainingscomplex aan je linkerhand.

Vanuit de richting Hoorn/Enkhuizen:

Voeg in op de A7, neem vervolgens afslag 2-Wormerland richting Wormerland en ga daarna verder op de Leeghwaterweg/s153/s155. Sla linksaf naar de Zuiderweg, rijd deze een stukje uit en je vindt het AZ AFAS Trainingscomplex aan je linkerhand.

Vanuit de richting Den Helder/Schagen:

Ga de A7 op in Wieringerwerf vanaf de Rijksweg/N250, N99 en N240 en rijd deze af naar de Leeghwaterweg/s153/s155 in Wijdewormer. Neem vervolgens afrit 2-Wormerland richting Wormerland. Ga verder op de Leeghwaterweg/s153/s155, sla linksaf naar de Zuiderweg, rijd deze een stukje uit en je vindt het AZ AFAS Trainingscomplex aan je linkerhand.