Uitslagen & Archief

Uitslag 2017

Uitslag 2015

Uitslag 2014

Uitslag 2013

Uitslag 2012

Eerste M5 Wormerland sprint triathlon met vijf waves op en rond de golfbaan van de Wijde Wormer 2017 was een groot succes…

Bijna 500 deelnemers begonnen rond de middag met zwemmen in het oude Wormerbad. Voor een sprintafstand iets langer dan normaal, 750 meter. Eenmaal uit het water gekomen, stapten de atleten op voor twee rondes fietsen. Ze vertrokken op de verkeersvrije Zuiderweg richting Purmerend en reden via een mooie keerlus midden door het boerenland met alle rust en aandacht voor hun prestaties weer retour richting de golfbaan.

De snelste op deze sprint bleek deze zaterdag Milan Brons te zijn. Hij schreef deze eerste editie van de M5 TRIATHLON WORMERLAND op zijn naam in een tijd van 1 uur, 2 minuten en 23 seconden. Bij de vrouwen was Corine Nelen de snelste in 1 uur, 12 minuten en 21 seconden. De trio’s serie is gewonnen door team Triple E met zijn drieën wisten zij een mooie tijd neer te zetten van 1 uur, 5 minuten en 49 seconden. Deze eerste editie waren wij de gastheer voor de teamwedstrijd NTB 4e Divisie, in deze categorie  wist Kijani 2 de wedstrijd te winnen.

Kortom het was een fantastische race en een prachtige dag. Triathlon Wormerland keert volgend jaar zeker weer terug.